Kodėl virtuvėje reikalingos pjaustyklės?

Turėti gerą rankinę pjaustyklę virtuvėje, reiškia turėti veiksmingą daržovių ir vaisių pjaustymo metodą. Tai priemonė, kuri leis greitai susmulkinti ar supjaustyti produktus. Jums nereikės peilio, pjaustymo lentelės, ar kito įrankio. Dar vienas labai svarbus dalykas, tai lengvas išardymas ir plovimas.

Kokie rankinių pjaustyklių privalumai?

Pagrindinis geros pjaustyklės privalumas yra galutinė produkto konsistencija. Su daržovių ir vaisių pjaustykle jūs susmulkinsite ar supjaustysite vienodai, ko nepadarysite su peiliu. 

Antras privalumas yra tai, kad daugelis šiandieninių daržovių pjaustyklių turi skirtingus pjaustymo peilius, kurie suteiks jūsų griežinėliams įvairią formą. Ruoškite salotas, sriubas troškinius, žaliavalgiškus makaronus ir t.t.

Galutinis privalumas - jūs sutaupysite laiko. Daržovių pjaustyklė gali sumažinti apie 50% virtuvės laiko sąnaudų, ypač, kai smulkinate morkas ar bulves. Tuo labiau, nereikia gaišti laiko išardymui ir plovimui, kaip tarkim įsigijus virtuvinį kombainą.

Kaip rasti geriausią pjaustyklę?

Šiandien yra daug gerų daržovių pjaustyklių, tačiau, kaip išsirinkti tą vienintelę?  Peržvelkime kelis niuansus, į ką reikėtų atkreipti dėmesį :   

Peiliukų kokybė.

Aštrūs nerūdijančio plieno ašmenys supjaustys ir itin kietas daržoves.

Greitas peiliukų pakeitimas.

Nėra malonu, Kai pjaustyklės reikalauja, kad jūs išnarstytumėte visą įrenginį, kad būtų pakeisti pjaustymo peiliai. Ieškokite daržovių pjaustyklių tokių, kurie siūlo greitą peilių pakeitimą.

Patvarumas.

Manau, kad jūs ketinate naudoti savo pjaustyklę ilgai. Tai gal geriau investuoti daugiau ir įsigyti laiko patikrintą prietaisą, nei tą, kuris tarnaus kelis mėnesius.